Vejret på havnen

Arrangementer

  • No events.

Nyheder via email

Tilmeld dig nyhedsopdateringer fra 'Vild med vand' i Strandby Sejlklub. Du skal klikke [her] for at tilmelde dig.

Bliv medlem

Du kan blive medlem i Sejlklubben. [klik her]

Resultater: Klubmesterskab 2011

Klubmesterskabet for junior- og ungdomsafdelingen i Strandby Sejlklub blev afviklet torsdag d. 29-09-2011 i det flotteste efterårsvejr, solrigt og varmt, let luft 2-4 m/s fra en vestlig retning. Vi fik to fine sejladser på en enkel bane, og efterfølgende sejlede vi ind og spiste de lækreste grill-hotdogs. Til sidst fil sejlerne overrakt deres guld-medaljer.  Tillykke til de nye klubmestre og tak for en god sejladssæson. Næste gang, torsdag d. 6/10 rigger vi jollerne af, og spiser sammen i klubhuset efterfølgende. Resultater fra sejladsen:

FEVA (delt førsteplads):
1. Christian og Nicolai
1. Cecilie, Mathilde og Marie

TERA
1. Sofie
2. Louise

OPTIMIST (delt førsteplads)
1. Maria
1. Emil
2. Magnus

Comments are closed.