Vejret på havnen

Arrangementer

  • No events.

Nyheder via email

Tilmeld dig nyhedsopdateringer fra 'Vild med vand' i Strandby Sejlklub. Du skal klikke [her] for at tilmelde dig.

Bliv medlem

Du kan blive medlem i Sejlklubben. [klik her]

Billeder fra sejladstræning 30/4

Vi havde en rigtig fin dag med optimist og tera på vandet.
Heldigvis fik vi gang i RIB-motoren, og vi kunne komme ud at runde den røde anduvningsbøje i fint luft – ca. 6-7 m/s.

En rigtig lækker start på året..

Waveboarding i Strandby Sejlklub

Her først i oktober var vi endeligt så heldige at få noget så dejligt som en smuk solrig torsdag eftermiddag – lige perfekt til waveboarding – da der næste ingen vind var.

Vi fremmødte sejlere i ungdomsafdelingen – 2 x Morten, Emil, Christian, Maria, Mathias og  Alexander – tog Wakeboardet og Ribben ud og nød en dejlig sen eftermiddag med lidt waveboard-fræs lige syd for havnen.

Måske var vandet en smule koldt – men det gik vist alligevel ;-)

Her er lidt billeder fra dagens eventyr. Vi ses næste torsdag d. 9/10.

Billeder fra dag 5 på sommersejladsen

Opdatering 2014-08-10: Billeder fra Anna er nu også med.

Fredag gik med leg på stranden. Windsurfning, banan-båd, tube, wake-boarding, vand-trampolin, kajak, SUP og badning. En lækker dag på stranden var det!

Fredag var jo også afslutningen på dette års sommersejlads. Vi – Ronni, Morten og Stellan – håber at i alle har haft en god uge med sjove sejleroplevelser. Mange tak til de forældre der gav en uundværlig hånd med med vagter, kørsel, og kagebagning.

Fredag havde vi jo også besøg af Leon fra Dansk Sejlunion. I kan se hvad Leon har skrevet om os på DS’s facebook side her: http://www.facebook.com/ungdomssejlsport

PS: Hvis du som forædre har taget billeder undervejs, så vil vi gerne have en kopi. Gerne send til Morten på mlt@strandbysejlklub.dk.

Billeder fra dag 4 på sommersejladsen

Endnu en dejlig dag gik med besøg på Aalborg flyvestation, hvor vi så redningshelikopter, Hercules fly og Challenger fly. Vi dykkede med Carlsens Dykkercenter og grillede om aftenen.
HUSK: Der er flere billeder, hvis du trykker på de forskellige ‘tabs’ under billederne.

Billeder fra dag 3 på sommersejladsen

Opdatering 2014-08-09: Der er nu tilføjet billeder fra Ronni.

Idag, onsdag, stod den på sejlads med 3 kølbåde (2 x Scankap 99 og 1 x Bianca 320) til Aalbæk. I Aalbæk var der dejlig badning på stranden og frokost ved klubhuset. Vi spiste også en is inden vi sejlede hjemad for en dejlig halvvind. Vinden var fin mellemluft, så vi kunne gå næsten 8 knob på toppen. Som traditionen byder slutte vi dagen af i Strandby med frisk frugt og kage. Mums.